Brukertips for våre nye hjemmesider

Vi har nå hatt nye hjemmesider i ca 2 måneder og vi begynner å få kontroll på funksjonaliteten. Det er dog noen funksjoner her som folk kanskje ikke er klar over.

  • Du kan abonnere på aktiviteter og få de kategoriene du ønsker inn i kalenderen din automatisk.
  • Du kan legge inn en og en aktivitet i din kalender dersom det å få alle er for mye
  • Det finnes en egen WordPress app som forenkler skriving og lesing.
  • Du kan abonnere på nyhetslisten via RSS.
  • Søk fungerer fantastisk.

Abonnere på aktiviteter

Dersom du bruker Google Calendar, iPhone, Android, Mac og en haug andre forskjellige kalenderprogram så kan du abonnere på OKKs kalender for å få den oppdaterte hendelseslisten direkte inn i din kalender til enhver tid.

For å gjøre dette så trenger du kun en ting: Adressen til oversikten over hendelsene du er interessert i.

For mitt tilfelle så er jeg mest interessert i fotomøter. Det jeg gjør er å kopiere adressen for fotomøter fra listen over. Går inn på min iPhone, velger innstillinger, velger epost og kalender, legg til en konto, velg andre, velg å abonnere på en kalender og lim inn adressen fra listen over.

iPhone innstillinger

I Google Calendar må du åpne https://calendar.google.com, velge settings (under tannhjulet øverst til høyre), velge calendars, trykke på «Browse interesting calendars» og velge «Add by URL» i listen til høyre. Lim inn adressen du ønsker fra listen over. Dersom du har et annet program så ta kontakt så kan vi se om vi ikke kan hjelpe deg.

Legge til en aktivitet i kalenderen din

Dette er enda enklere enn det over. Gå inn på hendelsen du ønsker å legge til i din kalender og trykk på knappen for «Google kalender» eller «ICAL eksport» avhengig av hvilket kalenderprogram du ønsker å legge den spesifikke hendelsen inn i. Du finner knappene rett over kartet.

WordPress app

For de som har forfatter-tilgang eller bedre: Det finnes en egen WordPress app for Mac, iPhone og Android. Den lar deg redigere, legge ut nyheter eller bare lese de siste nyhetene.

Abonnere på  nyheter

Dersom du bruker en RSS leser så kan du abonnere på våre siste nyheter.

Adressen du må kjenne til er: http://oslokameraklubb.no/kategori/nyheter/rss

Søk

Våre nye nettsider har en gode søkemulighet. Søk på hva du ønsker og ofte så får du gode treff. Du finner søkedialogen helt nederst i på hjemmesiden vår.