Pålogging på våre hjemmesider (OPPDATERT)

Mann på nett

Oppdatert!

Vi har laget en liten video som viser fram pålogging og brukernavn/passord.

Hjemmesiden vår er hele tiden under utvikling, og nå lar vi alle registrerte OKK-medlemmer logge seg inn der – med sin e-postadresse som brukernavn. Og, viktig, du må ha betalt kontingenten, selvfølgelig.

Du skal ha mottatt en egen e-post med påloggingsinformasjon fra wpengine.com. Den inneholder brukernavn (din e-postadresse) og passord, samt en lenke til innlogging. Passordet blir generert automatisk, men etter at du har logget inn første gang, kan du endre til et selvvalgt passord i din «Profil» under menyvalget øverst til høyre i nettleservinduet. Her kan du også legge inn noen ord om deg selv og linke til din egen hjemmeside, f.eks.

I første omgang gjelder innloggingen for Ukens bilde-innsending, etter hvert vil «sensitive» dokumenter og annet viktig stoff kun beregnet for OKKs medlemmer, kun være leselig etter at du har logget deg på.

Utviklingen av innholdet på de «lukkede» medlemssidene fortsetter etterhvert, men ganske rask vil du få full oversikt over registrerte medlemmer og deres (evt.) hjemmesider. Mye gjenstår, men det tar vi tak i når behovet krever det.

For deg som lurer: Har du allerede har fått tildelt en bruker, vil du ikke få tilsendt en ny.
Finner du ikke e-posten fra wpengine.com, kan du likevel teste med den e-postadressen du får nyhetsbrevet til og si at du har glemt passordet ditt. Da vil det sendes en e-post på nytt (det tar noen få minutter) fra noreply@oslokameraklubb.no. Fungerer ikke det, så ta kontakt med webmaster@oslokameraklubb.no.