Laster aktiviteter

Katinka Hustad – Ukens bilde: Blue

april 8 kl 19:00 - 22:00

Katinka Hustad (født 1991) er en fotojournalist som bor i Oslo. Hun studerte fotojournalistikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus (nå Oslomet) hvor hun ble uteksaminert i 2015. I tillegg til å jobbe med egne prosjekter er hun tilknyttet Morgenbladet. Hennes personlige langsiktige prosjekter fokuserer på innvandring, urbanisering og vanlig liv.
Hustad har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale priser. Blant annet vant hun Årets bilde i Norge i 2018. Hun har også allerede rukket å vinne en rekke andre priser i årets bilde konkurransen. Årets bilde er en årlig konkurranse arrangert av Pressefotografenes klubb.
I 2016 fikk hun 3.pris i World Press Photo for en vakker og poetisk videoreportasje om en ung jente(Mei) som går på kostskole i en liten landsby i Kina.

Hjemmeside : http://www.katinkahustad.com/

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Blue.  Formatet er papir.
Ikke tenk på «blue» bare som en farge, men også hvilke følelser eller assosiasjoner vi får når vi hører temaet. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Bildevurdering

Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.
Printerrommet
:
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
april 8
Tid
19:00 - 22:00
aktivitet Kategori:
aktivitet Tags: