Velg visning

aktivitet Views Navigation

I dag

Kurs i Makrofotografering – 6/9 (MF 23_2)

Påmeldingsfrist: 04.09.2023 Status: Ledig plass! Dette er et rent praktisk fotokurs i makrofotografering over to kvelder med Terje Skåre. Når man går tett på motivet dukker en helt ny og spennende verden opp, et univers med et nesten uendelig antall muligheter for forskjellige bilder. Blomster, insekter, rustflekker eller hva som helst – konkret eller abstrakt –... Les mer »

Fersk fotobok! – Ukens bilde: Fritt motiv, serie tre bilder

Ferskere blir det ikke! I forbindelse med Fotobokfestival Oslo 2023 lanserte Stig Marlon Weston fotoboka More Somehow onsdag 6. september og mandag 11. kommer han til oss for å fortelle om hvordan den har blitt til. En fortelling om samarbeid og dobbelteksponeringer gjennom fem år. Bak prosjektet står Stig Marlon og den amerikanske fotografen Meggan Gould... Les mer »

Filmmøte: Videre arbeid med musikkvideo pluss semesterplan

Musikkvideo-videre arbeid Musikkvideoprosjektet kommet omtrent halvveis, og vi har vært i Tallinn og har nå materiale klart for blant annet innklippsbiler. Mye av narrativet gjenstår, det samme gjelder dronebilder og dansescenen til engelen. Vi drøfter videre planer. Semester-plan Vi drøfter planer for andre aktiviteter, slik som kortfilm, kamerateknikk og klipping, og ser på tentativ plan... Les mer »

Black & White – 14/9 (B&W 23_2)

Påmeldingsfrist: 12.09.2023 Status: Ledig plass! Black & White med Terje Skåre starter den 14. september 2023 kl 17.00 – 20.30 og går over to kvelder (se datoer lenger nede)! Dette er et fotokurs som handler utelukkende om sort/hvitt-bilder og hva som er nøkkelen til et godt resultat. Målet er å finne denne nøkkelen og utvikle... Les mer »

Fotorally og Nye idéer. Ukens bilde: Luft

Fotorally 2023 Fire dager, fire tema, en sammenlagt vinner. I år prøver vi en helt ny form for konkurranse. Mandag 18. september må du møte opp i våre klubblokaler i Hans Nilsen Hauges gate 44B, der du får første tema i konkurransen. Så kommer et nytt tema en gang i døgnet fram til og med... Les mer »

I mål med Fotorally 2023

Denne mandagen blir det innkomst for fotorally'n. Vi viser innkomne bilder og håper å få høre litt om erfaringer fra de som deltok – og de som ikke deltok. Ukens bilde Resultatene fra Fotorally inngår i Ukens bilde-konkurransen. Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet! Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45... Les mer »

Portrettlys Gatelangs – 26/9 (PG 23_5)

Påmeldingsfrist: 24.09.2023 Status: Ledig plass! Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld med Terje Skåre som handler om LYS – om å finne og bruke det eksisterende lyset der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen. Se lyset i mørket! (bildet til høgre... Les mer »

Grunnkurs Foto – 27/9 – 2023 (GK 23_2)

Påmeldingsfrist: 25.09.2023 Status: Ledig plass! Grunnkurs Foto med Terje Skåre starter onsdag 27. september 2023 kl 17.00 og går over seks onsdagskvelder! Det grundige kurset over 22 timer gir inspirasjon og kunnskap, visuelt og teknisk. Det ideelle kurs for hobbyfotografen, familiefotografen og entusiasten! Lær å ta bedre bilder! Medlemmer – pris: kr 3550,- (du må først bli... Les mer »

Lightroom (Classic) Masking kurs – 28/9 (LRC MASK 23_2) på ZOOM

Påmeldingsfrist: 26.09.2023 Status: Ledig plass! Lightroom Classic maskingkurs med Terje Skåre starter 28/9 kl 18.00-21.00 og går over to torsdagskvelder. Målet med kurset LRC Masking er å lære seg utnytte de lokale justeringsverktøyene fullt ut! I dette ligger også det å få full oversikt over de endringene som har skjedd rundt disse verktøyene i de siste versjonene av... Les mer »

Marius Svaleng Andresen – Ukens Bilde: I det offentlige rom

Marius Svaleng Andresen er fotograf og skribent. Som fotograf fokuserer han på urbanisme og urban geometri, samt relasjonene mellom mennesker og arkitektur. Verkene hans dokumenterer det underfundige og tilfeldige i omgivelsene rundt oss, og grenser ofte mot det voyeuristiske når han portretterer mennesker i krysningen mellom offentlig og privat sfære. I fotobokprosjektet «Life in the... Les mer »