Laster aktiviteter

Lars Andreas Dybvik – Ukens bilde: Landskap, Fotoverksted: Christer Bell “Photoshop”

20. november 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf er Lars Andreas Dybvik. Han har i de siste årene mottatt flere priser for sin personlige tilnærming til naturbilder. Han har deltatt i utstillinger både i Europa og USA. Dybvik vil fortelle om inspirasjon, personlig stil, visuelle valg, kommunikasjon og kreativitet. Og han stiller spørsmålet: Er det i det hele mulig å være nyskapende i dag?

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Landskap”. Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden er Christer L. Bell`s tilbake med den femte kvelden i bruk av Photoshop. Kurset er forbeholdt medlemmer som har betalt kursavgift. Kurset begynner kl. 18.00. Epost til Christer er: christerbell@me.com

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
20. november 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: