Medlemsfordeler i Oslo Kamera Klubb

Bli medlem i Oslo Kamera Klubb

Sosialt og faglig nettverk

Det viktigste ved å være medlem av en fotoklubb er kanskje det sosiale aspektet. De gode diskusjonene rundt en felles interesse og nettverket du har mulighet til å bygge, som medlem i Oslo Kamera Klubb, Norges største fotoklubb.

Fotomøter

fotomøtene inviterer vi spennende foredragsholdere som fotografer og billedkunstnere, lærere på kunsthøgskoler, mediapersonligheter, etc. Klubbens egne medlemmer utgjør også faste programinnslag.

Filmmøter

Klubbens filmgruppe arrangerer jevnlige filmmøter med bl.a. workshops der man kan lære om filmproduksjon i samarbeid med erfarne medlemmer.

Fotoverkstedet

Fotoverkstedet arrangeres vanligvis i forkant av fotomøtene. Her deler klubbens medlemmer kunnskap med hverandre. Tema for fotoverkstedet kan variere fra stort og bredt til smått og smalt.

Printerrom

Oslo Kamera Klubb disponerer et eget printerrom i klubblokalene i Hans Nielsen Hauges gate. Her kan du printe egne arbeider til en hyggelig pris.

Konkurranser

I løpet av klubbåret kan man delta i en rekke forskjellige konkurranser. Hver vår og høst avholdes en egen klubbkonkurranse. Man kan også delta i den mer uformelle ‘Ukens Bilde’ som arrangeres i forbindelse med fotomøtene.

Utflukter

I sommerhalvåret flytter Oslo Kamera Klubb aktiviteten utendørs. Da inviteres du til å delta på ukentlige fotoutflukter i Oslo, eller i områdene rundt byen.
Det arrangeres også flere litt lengre utflukter og turer i løpet av året. Disse utfluktene er med på å styrke både det faglige og det gode sosiale miljøet i klubben.

Utstillinger

Å delta på klubbens utstillinger, eller å avholde egen separatutstilling gir deg mulighet til å vise bildene dine i det offentlige rom. Oslo Kamera Klubb avholder og kan legge til rette for slike utstillinger.

Kurs

Faglig input er viktig for fotografer på alle nivåer og Oslo Kamera Klubb gir rabatter på mange typer kurs

Medlemskap i NSFF

Gjennom medlemskapet i Oslo Kamera Klubb er du også medlem i Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) og dermed nyte godt av NSFFs medlemsfordeler.
Som medlem her får du også mulighet til å delta på en rekke konkurranser både på nasjonalt nivå (bl.a. NM i foto og NM i film) og på internasjonalt nivå.

Foto.no

Klubbens hovedsponsor er Foto.no. I tillegg til å gi klubbens medlemmer rabatter på enkelte produkter, gir Foto.no støtte til premiering av konkurransene våre. Vinner av den ukentlige «Ukens Bilde»-konkurransen får sitt vinnerbilde printet og utstilt i Foto.nos butikk i Barcode.

Bli medlem i Oslo Kamera Klubb