Medlemsfordeler i Oslo Kamera Klubb

Den viktigste grunnen til å være medlem av en kameraklubb er kanskje det sosiale aspektet, nettverket og de gode diskusjonene om en felles interesse.

Fotomøter

fotomøtene inviterer vi spennende foredragsholdere som fotografer og billedkunstnere, lærere på kunsthøgskoler, mediapersonligheter, etc. Klubbens egne medlemmer har også faste programinnslag. Møtene blir streemet på klubbens YouTube kanal når foredragsholder tillater det, noe de fleste gjør. På den måten er det mulig å få med seg foredragene selv om du ikke er fysisk til stede.

Filmmøter

Klubbens filmgruppe arrangerer jevnlige filmmøter med bl.a. workshops, der du kan lære om filmproduksjon av erfarne medlemmer.

Fotoverkstedet

Fotoverkstedet arrangeres vanligvis i forkant av fotomøtene. Her deler klubbens medlemmer kunnskap med hverandre. Se temaene under Fotomøter.

Printerrom

Oslo Kamera Klubb disponerer et eget printerrom i klubblokalene i Hans Nielsen Hauges gate. Her kan du printe egne bilder til en god pris.

Konkurranser

I løpet av klubbåret du delta i en ulike konkurranser. Hver vår og høst arrangerer vi en egen klubbkonkurranse. Du kan også delta i den mer uformelle konkurransen Ukens bilde, som arrangeres i forbindelse med klubbmøtene.

Utflukter

I sommerhalvåret har vi utendørs aktiviteter og inviterer til ukentlige fotoutflukter i Oslo og omegn. Vi arrangerer også turer og utflukter i løpet av året.

Utstillinger

Medlemmer kan delta på klubbens årlige utstilling. Vi legger også til rette for separatutstillinger.

Kurs

Faglig input er viktig for fotografer på alle nivåer og Oslo Kamera Klubb gir rabatter på mange typer kurs

Medlemskap i NSFF

Gjennom medlemskapet i Oslo Kamera Klubb er du også medlem i Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) og kan nyte godt av NSFFs medlemsfordeler.
Som medlem her får du også mulighet til å delta i konkurranser på nasjonalt nivå (bl.a. NM i foto og NM i film) og internasjonale konkurranser.

Foto.no

Klubbens hovedsponsor er Foto.no. I tillegg til å gi klubbens medlemmer rabatter på enkelte produkter, støtter Foto.no klubben med premier til konkurranser.