Laster aktiviteter

Nils-Petter Aaland “Kunstfoto og alternative medier” – Ukens bilde: Skjønnhet i forfall

16. september 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nils-Petter Aaland har vært medlem av OKK i mange år. Han jobber som frilansfotograf.
Denne gangen kommer Nils-Petter med foredraget “Kunstfoto og alternative medier”
Han vil vise eksempler på bruk av alternative medier som f.eks. aluminiumstrykk, acryl, photo transfer (foto på kunstpapir, tre, glass, keramikk, metall), cyanotype etc.
Nils-Petter ønsker med dette både og inspirere og utfordre oss til å tenke litt annerledes på hvordan vi skal presentere bilder for å få fram uttrykket vi ønsker på best mulig måte.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Skjønnhet i forfall.  Formatet er papir.

Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45: Dette er dessverre avlyst i dag på grunn av sykdom.

Internasjonale konkurranser med Kari Espeland. Kari går gjennom litt av hva finnes der ute og hvordan delta i utenlandske konkurranser.  Det forgår i “klasserommet” ved siden av auditoriet

Printerrommet:
Printerrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
16. september 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: