Heder og ære til OKK på Fotografiets dager 2018

Fire OKK-medlemmer utmerket seg på Preus museums populære, juryerte utstilling denne gang: Mona Myklebust, Kjersti Holst, Kai Hansen og Tore Borg Larsen. Deres bilder ble godtatt av juryen og fotografene ble tildelt «egne» utstillingspaneler sentralt ute i utstillingsområdet. Utstillingen åpnet klokken 15.00 på fredag 17. august, men montering av bilder startet allerede ved 11.00-tiden fredag.
Klokken 16.00 søndag 19. august ble Fotografiets dager avsluttet med utdeling av roser, premiering, heder og ære… Kai Hansens raffinerte og elegante blomsterkomposisjoner vakte juryens oppmerksomhet, og han ble tildelt tredjeplass blant 49 deltakende utstillere og bortimot 300 bilder! Vi gratulerer!
Hovedtemaet for utstillingen var “musikk”, men juryen var heldigvis åpen for andre fotografiske løsninger også. Kjersti stilte med sine elegante, realistiske «abstrakte» fugler, Mona med «intime» inntrykk fra T-banen og Tore med fargesterke komposisjoner fra Lisboa, Helgeroa og Barcelona.
Vi regner med at OKK stiller mann(kvinne)sterkt opp også neste år!


Allerede ved 10.30-tiden fredag var det monteringsaktivitet blant utstillerne

Elona Planman fra Tractor Circus Project var interessert tilskuer…

Enkelte satte ekstra farge på utstillingen…

Kai var godt fornøyd med tredjeplassen for sine bilder!

Mona med velfortjente roser…

Kjerstis elegante fugler skilte seg ut….

Tores komposisjoner fikk mange kommentarer…

Det myldret av både store og små fotointeresserte…

Ingri Østerholt fra Preus museum ledet premieutdelingen…

Roser til alle utstillerne…