Liten oppdatering av OKKs nettsider

Vi har gjort en liten oppdatering av OKKs nettsider.

Mest synlig er at vi i fullskjerm-visning på PC/Mac viser en blå menylinje øverst på alle sider. I andre visningsalternativer og på telefon endrer denne menyen seg til en såkalt “hamburgermeny” (rund knapp med tre streker). Disse menyene har identisk innhold og erstatter alle andre menyer som tidligere fantes rundt omkring på ulike sider.

Vi har også satt inn et søkefelt til høyre i toppmenyen/nederst i hamburgermenyen, slik at direkte søk på siden skal være enklere tilgjengelig. Forsiden er også gjort litt mere fleksibel, slik at den er enklere å vedlikeholde og å holde oppdatert.

Selv om vi har gått gjennom en testperiode var ikke all funksjonalitet eller innhold mulig å teste eller oppdatere før på den “lanserte” siden. Det kan derfor være enkelte linker som ikke fungerer eller innhold som ikke er tilgjengelig de nærmeste dagene. Vi håper på forståelse for dette.

Send gjerne en e-post til info@oslokameraklubb.no om dere ser noe som bør rettes. På forhånd takk!