Individuelle sommerutflukter også i 2021

Tur- og utfluktsgruppa ønsker ikke å arrangere mandagsutflukter før samfunnet åpnes mer opp igjen. I stedet oppfordrer de til individuelle utflukter, enten dere velger å gå hver for dere eller ønsker å møtes i små grupper. For å motivere til fotoutflukter gjennom sommeren har gruppa laget en uhøytidelig konkurranse.

Annenhver mandag lanserer de et fototema som et arrangement i facebookgruppa «Oslo kameraklubb Bildedeling». Her kan alle som ønsker det dele bilder som er tatt i gjeldende periode. Andre medlemmer kan stemme fram det bildet de liker best ved å trykke «liker». Bildet med flest liker-klikk blir «premiert» ved å være forsidebilde på Facebook-gruppa inntil neste temavinner overtar.

Plan for sommersesongen

Konkurransen starter allerede denne uken, så følg med på Facebook. Nedenfor ser du datoene for nye temaer blir lansert.

  • Uke 19 og 20 – starter 10. mai
  • Uke 21 og 22 – starter 24. mai
  • Uke 23 og 24 – starter 7. juni
  • Uke 25 og 26 – starter 21. juni
  • Uke 27 og 28 – starter 5. juli
  • Uke 29 og 30 – starter 19. juli
  • Uke 31 og 32 – starter 2. august
  • Uke 33 og 34 – starter 16. august