Nils-Petter Aaland stiller ut på Smia galleri og restaurant

Utstillingen har tittelen Victorian Inventions – Transport og vises til og med 20. desember. 
Fotografen sier blant annet følgende om utstillingen: Viktoriansk tid er en periode i Storbritannias historie som omfatter høydepunktet i den industrielle revolusjon og det britiske imperiets mest storslagne tid. Den viktorianske perioden regnes gjerne fra 1837 til 1901, årene da  dronning Victoria regjerte. Perioden er oppkalt etter henne. I Viktoriansk tid fikk vi flere nye oppfinnelser, blant annet bilen, dampskip, damplok og senere flyvemaskiner.

Prosjektet Victorian Inventiones, part 1 handler om disse fire oppfinnelsene og utstillingen viser damplok, senere diesellok og «portrett» av en veivals. Tog og togdetaljene er fotografert på følgende steder: Jordan, Hvite Russland (Togmuseet i Brest), North Wales, Langollen, (veterantog) og Norge (6829 ved Tinnsjøen Rjukan).

Galleriet ligger på Vålerenga (buss 37).

Velkommen!

Les mer om Nis Petter Aaland på www.photostop.no