Laster aktiviteter

Julie Pike – Ukens bilde: Vinter

20. januar 2020 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Endring i programmet denne dagen. I stedet for forelesning om fotobøker får vi besøk av meget dyktige Julie Pike.
Julie Pike er født i Edinburgh Skottland, studerte ved The Academy of Art College i San Fransisco, men bor nå i Oslo. Selv med en internasjonal bakgrunn kjennetegnes arbeidene hennes som typisk skandinaviske med et subtilt poetisk preg. Hun er mest kjent for sitt arbeid innenfor motefotografi. Hun har jobbet med flere store internasjonale kunder som for eksempel American Express, Pierre Robert, Røde Kors, Triumph International og Universal Music.
Arbeidene hennes har blitt publisert i ledende magasiner verden over, og hun har også hatt utstillinger i blant annet Oslo, Amsterdam, Paris, Miami og New York.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Vinter.  Formatet er papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser
(dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Bildevurdering med Harald.
Ta med et utvalg av dine bilder på minnepenn eller papir, så har vi en uformell fotografisk samtale om hva vi ser – til nytte for både fotografen og alle som er med.
Printerrommet
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
20. januar 2020
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: