Laster aktiviteter

NSFF kveld med Walter – Ukens bilde: Vente

3. februar 2020 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

“Gjør OKK god! Delta i NM og andre konkurranser”.
OKK har store meritter i NM, bortsett fra de siste årene. Hva skal til for å bli blant de beste klubbene i Norge igjen? Klubbens tidligere formann Walter Dragland har tatt på seg rollen som inspirator for å få opp interessen for å delta i konkurranser i klubben igjen. Walter ønsker å vise at det ikke er noen grunn til å være redd for å delta. Han viser noen av sine bilder som har fått poeng i NM for å vise at alle OKK-medlemmer har muligheter i konkurranser.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Vente.  Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser
(dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Bildevurdering med Harald.
Ta med et utvalg av dine bilder på minnepenn eller papir, så har vi en uformell fotografisk samtale om hva vi ser – til nytte for både fotografen og alle som er med.
Printerrommet
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
3. februar 2020
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: