Laster aktiviteter

Espen Wallin – Ukens bilde: “Steinen i skoen”

2. mars 2020 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Denne kvelden vil Espen Wallin, som er en av regissørene av filmen “Selvportrett” komme til oss. Espen vil gi oss et innblikk i Lene Marie Fossen sitt virke som fotograf og kunstner. Espen Wallin var en av Lene Marie Fossen sine nærmeste venner. Han har bakgrunn som fotograf, og dette ble grunnlaget for vennskapet med Lene Marie Fossen. Vennskapet førte til at han begynte å filme Lene Marie med tanke på å lage en dokumentar om hennes liv. Etter at Espen hadde fulgt Lene Marie med kamera i 3 år fikk han med seg Margreth Olin og Katja Høgset på prosjektet. Filmen er et portrett av en kunstner og et portrett av en dødelig sykdom. Lene Marie Fossen ble av Morten Krogvold beskrevet som et av de største talentene han hadde møtt.
Traileren til filmen kan ses her Selvportrett

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Steinen i skoen”.  Formatet er projeksjon.
Steinen i skoen eller detaljen som er litt irriterende, men allikevel gjør et bilde mer interessant.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser
(dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Etterarbeid i Lightroom med Jan Thomas.
Vi gjentar suksessen!
Jan Thomas deler sin entusiasme om etterarbeid av foto i Adobe Lightroom (og kanskje litt i Photoshop også). Han vil vise oss veldig konkret hvordan han prosesserer sine egne foto for å skape sitt uttrykk. Har du lyst til å grave litt dypere i Lightroom, eller vil diskutere hva et fotouttrykk egentlig er – møt opp denne kvelden!
Printerrommet
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
2. mars 2020
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: