Laster aktiviteter

Matthis Kleeb – Ukens bilde: Ekko fra fortiden

mars 23 kl 19:00 - 21:00


Matthis Kleeb er freeelance dokumentar og portrettfotograf med base i Oslo. Han var en av finalistene i bladet Fotografi sin portfoliokonkurranse i 2019 . Han deltok der med en serie hvor han viser homofile sin situasjon i Tanzania etter at myndighetene har foretatt massearrestasjoner av homofile på grunn av deres legning.
Matthis Kleeb er utdannet sosiolog. Han mener at fotografen og sosiologen har mye til felles da de begge har som mål å gi innsikt i menneskelig samhandling.
«På den ene siden vil man se verden fra perspektivet til de man dokumenterer, samtidig som man forblir en utenforstående observatør, for på den måten å kunne fortelle noe om hva det vil si å være menneske i vår tid.»

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Ekkor fra fortiden.  Formatet er Papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser
(dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:

 

Printerrommet
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
mars 23
Tid
19:00 - 21:00
aktivitet Kategori: