Laster aktiviteter

Stian Andersen har meldt forfall : Ukens bilde : Selvportrett

12. april 2021 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Stian Andersen har dessverre meldt forfall til mandagens foredrag. Han hadde fått forespørsel om å filme en forestilling med Jimmy Fallon til uka, og får da ikke kommet til oss.
Det er fullt forståelig at han ikke kan si nei til et slikt foredrag. Han ville at vi skulle gjøre et nytt forsøk senere så vi forsøker igjen til høsten.

Å få et forfall så sent skaper selvsagt en del utfordringer, og det er nesten ikke mulig å skaffe nye eksterne fotografer på 3-4 dagers varsel.
“The show must go on” så vi improviserer og får innslag fra i hvert fall tre stykker av oss fra fotogruppa. Berit Hyllseth og Thor Halvorsen vil snakke om og vise bilder av en fotograf som de har blitt inspirert av. Petter Abrahamsen vil snakke om portrettfotografering og vise en del av sine flotte portretter slik at vi får en overgang til ukens bilde visning som denne kvelden er Selvportrett

 

Link til innlogging til møtet er her.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Selvportrett.   Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Tidsfrist for innlevering av bilder til Ukens bilde er kl 22 på Fredag før møtet!

Fotoverkstedet er stengt inntil videre.

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.
Tid bestilles på forhånd ved å sende mail til klubbrom@oslokameraklubb.no

 

Detaljer

Dato:
12. april 2021
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: