Laster aktiviteter

Jørgen Johanson – Ukens bilde: Fritt motiv (3-5 bilder)

26. april 2021 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Så skjedde det kjedelige at vi nok en gang fikk et sent forfall. Anne-Stine Johnsbråten sendte oss mail i forrige uke hvor hun fortalte at hun gledet seg til å komme til oss og fortelle om et par av prosjektene sine. Hun syntes også det var spennende med ukens bilde konkurransen vår. I dag torsdag så kom det dessverre ny mail hvor hun var veldig lei seg over at hun måtte melde avbud fordi hun var blitt sykemeldt. Det er jo ikke noe vi får gjort noe med, men vi holder kontakten videre med henne og ser hva vi får til senere. Hun ville veldig gjerne komme til høsten.

Hva skulle vi da finne på, for møter skal vi ha. Da var det Jørgen Johanson som reddet oss, og sporty stilte opp for å ta oss med på en reise ut i verden. Jeg regner med at vi kommer til å ta en tur innom Afghanistan. Kanskje også andre steder, men det får vi se på mandag. Han vil da vise sine fantastiske fantastiske bilder fra en eller flere av sine reiser rundt i verden. Jørgens siste tur gikk til Afghanistan rett før koronaen traff oss. Det var hans andre tur dit i løpet av få år. Vi har sett noen av bildene fra denne turen, og de er like flotte som bestandig. Jørgen har reist rundt i verden i over 30 år og fotografert. De fleste turene har gått til Asia, men han har også vært på flere turer til Afrika. Jørgens bilder har resultert i flere internasjonale priser.

Hjemmeside : https://www.jjohanson.com/

 

Link til innlogging til møtet er her.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Fritt motiv (3-5 bilder).  Bildene skal være satt sammen på en flate Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Tidsfrist for innlevering av bilder til Ukens bilde er kl 22 på Fredag før møtet!

Fotoverkstedet er stengt inntil videre.

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.
Tid bestilles på forhånd ved å sende mail til klubbrom@oslokameraklubb.no

Detaljer

Dato:
26. april 2021
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: