Laster aktiviteter

Anne-Stine Johnsbråten – Ukens bilde: “De skjønneste stunder i livet er de da man intet bestiller”

18. oktober 2021 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Anne-Stine Johnsbråten er en uavhengig dokumentarfotograf bosatt i Oslo. TIME kalte henne en av «åtte norske fotografer du må følge» i 2015. Anne-Stine arbeider hovedsakelig med personlige prosjekter. Gjennom prosjektene sine utforsker hun temaer som kjønn, identitet og diskriminering.
Flere av hennes langsiktige prosjekter har blitt vist i anerkjente gallerier og festivaler i Inn- og utland, som Henie Onstad Kunstsenter og Fotohuset i Oslo, Lumix Festival for Young Photojournalism i Hannover og Cortona on the Move i Italia.
Høsten 2017 ble hun invitert til kunstneropphold ved St. Mary’s College of Maryland, USA, samme år som hun også vant førstepremien i Årets bilde 2016 for beste dokumentar i utlandet for “Good Wife, Wise Mother” . I 2012 mottok hun hyllestprisen fra Ytringsfrihetsstiftelsen i Norge for sitt arbeid The Norwegian Roma.

Anne-Stine gå nylig ut boka “Good Wife, Wise Mother”. Dette er resultatet av et 10 års langt prosjekt hvor hun gjennom bilder og tekst hvor hun ønsker å  formidle et mer nyansert bilde av kvinners situasjon i dagens Japan.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet et sitat av Andre Bjerke: “De skjønneste stunder i livet er de da man intet bestiller” Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser
(dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Tidsfrist for innlevering av bilder til Ukens bilde er kl 22 på Fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Bildevurdering av prosjekter med Harald
Ta med et prosjekt eller en ide du har på minnepenn, så kan vi ha en samtale om hva vi ser. Dette er helt ufarlig og forhåpentlig nyttig,
ikke bare for fotografen men for alle som har lyst til å starte et nytt prosjekt.

Med : Janne

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
18. oktober 2021
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: