Laster aktiviteter

Resultater fra Jubileumskonkurransen og foredrag ved Helene Fjell – Ukens bilde: Fritt motiv – Diptych

6. desember 2021 kl 18:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vi starter tidlig denne kvelden: Kl. 18.00 til 19.00 blir det presentasjon av resultatene fra OKKs nasjonale Jubileumskonkurranse.

Helene Fjell har bakgrunn fra pressefotografering og har studert kunstfotografi med en rekke anerkjente fotografer i inn- og utland.Hun har også studert grafiske teknikker og arbeider i dag med litografi og etsningsteknikker kombinert med fotografiet. Helene arbeider med visuell bevissthet og en personlig fortelling. Hennes arbeid og kjærlighet til fotografering er tydelig i deintime og elegante bildene hun skaper. Hun dyrker både stil og estetikk med en indre stemme og et visuelt uttrykk som engasjerer noe i oss alle.

Helenes bilder har blitt stilt ut flere steder i Norge og i utlandet, som Japan, Australia, USA og Tyskland.Den fotografiske utdanningen fikk hun ved Norsk Pressefotografskole i Fredrikstad (1990), men Helene ble ingen pressefotograf, selv om det gjennom årene har blitt en del frilansjobbing for ulike aviser. På 1990 tallet deltok hun i Nikon International Photo Contest og oppnådde en bronsemedalje og en hederlig omtale. Det var imidlertid på workshop med Morten Krogvold i Tsjekkia at den kunstneriske banen egentlig ble staket ut.
Morten ga henne en forståelse av hva hun kunne få til, og det ble på en måte en bekreftelse på et ønske. For Helene hadde alltid villet satse på en kunstnerisk karriere, og slik ble det.
Se fram til et flott foredrag.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Fritt motiv – Diptych Formatet er projeksjon.
Med diptych tenker vi på to bilder satt opp ved siden av hverandre på samme flate.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Tidsfrist for innlevering av bilder til Ukens bilde er kl 22 på Fredag før møtet!

Fotoverkstedet utgår fordi resultatene fra jubileumskonkurransen blir offentligjort fra kl 18.00

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
6. desember 2021
Tid
18:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: