Laster aktiviteter

Eduardo Valle De Antón – Ukens bilde: Nostalgi

14. februar 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Eduardo Valle de Antón har vært medlem i Oslo Kamera Klubb de ti siste år og har tidligere vist flere av sine egne fotoprosjekter i klubben. Eduardo jobber digitalt og fotograferer både i sort/hvit og i farger. I løpet av disse årene har han utviklet sin egen stil hvor han er opptatt av samspillet mellom lyset og fargetoner slik at fotografiene hans ofte har et malerisk og stofflig preg.

Eduardo jobber mest med fotoprosjekter over lengre tidsperioder og temaene tar ofte utgangspunkt i erindringer fra eget liv, ritualer og symbolikk med et menneskelig nærvær. Han har stilt ut sine fotografier på flere kollektive utstillinger i Norge og Spania, hvor han kommer fra.

I fjor organiserte Eduardo sin første workshop i hjembyen Salamanca med deltakere fra Oslo Kamera Klubb. Innholdet i denne workshopen er noe av det han skal vise denne kvelden i tillegg til prosjektet «Masquerade», også fra i fjor.

I den uformelle konkurransen Ukens Bilde har Eduardo Valle de Antón blitt kåret til Årets fotograf fire ganger siden han ble medlem i klubben. Du kan se flere fotografier av Eduardo Valle de Antón på: www.photoeduardo.com eller på Instagram på @photeduardo

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Nostalgi Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser
(dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Tidsfrist for innlevering av bilder til Ukens bilde er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00–18.45: Fotoprosjekt
Som en innledning vil Vebjørn Svare fortelle om sitt prosjekt “Kystlandskap langs Oslofjorden” med hovedvekt  av bilder fra Hvaler og Tjøme. Han forteller hvordan han har tenkt og gått frem. Til slutt vil han vise et utvalg bilder så langt.

Hvordan finne på egne prosjekter? Hvordan starte/avslutte? Har du et påbegynt prosjekt? Ta det med og få tilbakemeldinger.
Prosjektprat med Harald og Janne

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
14. februar 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: