Laster aktiviteter

OKK feirer 101-års dagen på Vega scene – foredrag ved Nina Sørlie, utdeling av utmerkelser, samt mat og drikke

21. mars 2022 kl 18:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Da tar vi igjen den tapte 100-års feiringen med å invitere til en uhøytidelig 101-års dag på Vega scene denne mandagskvelden. Vi har vært så heldige å få tak i kurator for Møllersamlingen, Nina Sørlie, til å vise bilder samt fortelle om utvalgte fotografier fra samlingen. Nina har mastergrad i kunsthistorie, – kritikk og -bevaring, og har i de siste årene fungert som kunstrådgiver samt kurator for det som er landets største samling av fotokunst, nemlig Møllersamlingen. En samling som består av rundt 1000 farge- og svart/hvit fotografier fra 1800-tallet og fram til nå i dag. Blant annet er noen fotografer fra Oslo Kamera Klubb – nemlig Bjørn Falch-Andersen, Arild “Kristo” Kristoffersen og Dag Alveng representert i samlingen.

Etter foredrag blir det utdeling av utmerkelser ved Walter N. Dragland, og vi avslutter med mat og drikke og den gode samtale.

Litt praktisk:

Det vil bli servert tapas og drikke inne i salen. Vi begynner klokka 18.00 og holder på til kl. 22.00. Siden det blir matservering, må vi har påmelding, egenandel mat er kr. 149,- (klubben sponser hver med kr. 100,-). Siden salen er romslig, med plass til 150 stående ved høye bord, håper vi at mange tar seg tid til å bli med å feire klubben denne kvelden. Videre kommer vi til å henge opp et lite utvalg av noen historiske OKK-bilder på veggene denne kvelden.

Det blir verken Fotoverksted eller Ukens bilde denne mandagskvelden.

Du må være logget inn for å melde deg på matbestillingen..

For betaling av mat 149 kr bruk Vipps til 126699 (Oslo Kamera Klubb)

Detaljer

Dato:
21. mars 2022
Tid
18:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:

Arrangør

Oslo Kamera Klubb