Laster aktiviteter

Afshin Ismaeli – Ukens Bilde: Beina på jorda

27. november 2023 kl 19:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Afshin Ismaeli er en av Norges mest anerkjente krigsfotografer og har viet livet sitt til å bringe oppmerksomhet om krigens realiteter. Han har selv vokst opp i et krigsherjet land og har en dyp forståelse for hvor ødeleggende konflikter er på enkeltpersoner og lokalsamfunn.

Etter studier i journalistikk ved Universitetet i Oslo begynte Afshin som fotojournalist, med fokus på krigssituasjoner, konflikter og humanitære spørsmål.

Arbeidet hans har blitt anerkjent gjennom en rekke priser og bildene hans har blitt omtalt i publikasjoner over hele verden. I 2019 mottok han den prestisjetunge Ossietzky-prisen for ytringsfrihet.

Ismaelis arbeid har ført ham til noen av de farligste stedene i verden. I Irak og Syria dekket han konfliktene og krigen mot Den islamske staten. I 2021 var Ismaeli på bakken i Afghanistan for å dekke Kabuls fall. Hans bilder herfra fanget øyeblikkets kaos og desperasjon og ga ham prisen for Årets bilde.

I dag er Ismaeli journalist og fotograf i Aftenposten. Hans fryktløse dedikasjon til å avdekke sannhet og kaste lys over viktige saker har gjort ham til en av de mest respekterte journalistene i sin generasjon.

Vi ser fram til denne kvelden med Afshin Ismaeli i Oslo Kamera Klubb.

www.afshinismaeli.com

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Beina på jorda.  Juryeres av Afshin.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Kunstig intelligens (KI), eller «Artificial Intelligence (AI)» innen foto. Hva er lov – og ikke lov til å bruke i konkurranser hos NSFF.
Ved Janne.

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag, kl. 18.00-18.45.

 

Detaljer

Dato:
27. november 2023
Tid
19:00
Kategori for aktivitet: