Laster aktiviteter

Tove Lauluten – Ukens bilde: Farge, Diptych

20. november 2023 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tove Lauluten er arkitekturfotograf. Som utdannet tømrer, teknisk tegner og byggtekniker, jobbet Tove i mange år sammen med arkitekter, ingeniører og eiendomsselskaper. Etter å ha gått på Bilder Nordic School of Photography startet hun som freelancefotograf i 2010.

Hun er vinner av Interfotos Debutantutstilling nr 16 og vinner av Vågåprisen på Morten Krogvolds kurs i 2015.

Tove Lauluten er nå aktuell med boka “Constructing MUNCH”, som handler om byggingen av Munch-museet i Oslo. Her var hun eneste akkrediterte fotograf og fulgte prosessen med byggingen av museet gjennom hele 6 år. Det har blitt en vakker bok, som har fått gode kritikker. Morten Krogvold sier om boka: “Vakkert, interessant og viktig. Boken er en perle”.

Vi gleder oss til en kveld om foto og arkitektur.

 

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Farge, diptych.  Juryeres av Tove.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Harald. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag, kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
20. november 2023
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: