Laster aktiviteter

Allmøte vedtekter – Kairos Workshops – Ukens bilde: “Makro”

15. oktober 2018 kl 17:30 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden har vi mye å gjøre: Først er det allmøte om forandring av vedtekter kl. 17.30. Etterpå, altså ca. kl. 19.00, kommer Tone Solholm og Torkil Færø fra Kairos Workshops på besøk. Torkil (lege og fotograf) og Tone (grafisk designer og fotograf) kombinerer sine mangeårige yrkeserfaringer med en dyptgående fotokunnskap. For tiden holder de på med to nye bøker: Kamerakuren og Fotografér kontemplativt:

Kamerakuren handler om mestring på flere områder i livet. Torkil jobber både som lege og fotograf. Gjennom arbeidet med bilder og pasienter har han erfart at det er de samme metodene vi kan bruke for å bli bedre. Spesielt går dette på hvordan vi kan bruke motstand, frustrasjoner og vanskeligheter til noe konstruktivt.
Fotografér kontemplativt dreier seg om å endre innstillingen til det å fotografere. Ved å gå fra det å «ta» et bilde til å «ta imot», prøver de å få oss til å utvikle fotograferingen på nye måter.
De siste årene har de holdt fotoworkshoper i Etiopia, Frankrike, Marokko, Palestina, Kroatia, Norge, på Cuba, Færøyene og
Husk også at det er innlevering til OKKs klubbkonkurranse denne kvelden.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Makro». Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Utgår denne kvelden pga. allmøte.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
15. oktober 2018
Tid
17:30 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: