Laster aktiviteter

Amund Grimstad «Rettigheter for fotograf og fotoobjekt» – Ukens bilde: Gatefoto

14. oktober 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens foredrag er et lenge etterspurt foredrag. Hvilke lover og regler gjelder for oss som går rundt og fotograferer?
Foredraget vil belyse både hvilke rettigheter vi har som fotografer, og rettighetene til fotoobjektet (den eller de det tas bilde av )

Amund Grimstad er i dag pensjonist. Han har arbeidet i advokatfirmaet Bull & Co siden 1975 hvor han ble partner 1980.
Han har særlig arbeidet med industrielle rettigheter og markedsføringsrett.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Gatefoto.  Formatet er projeksjon.

Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:

Bilde/video. Slideshow med musikk med Eivind Nilsen. Eivind gir innføring i hvordan lage slideshow med musikk i Lightroom, herunder import og eksport av filer, lage in- og outro, angi ønsket rekkefølge av bilder som skal vises, samt synkronisering av alt dette opp mot en lydfil med musikk. Vi ser på hele prosessen fra start til slutt, og det endelige resultatet spilles av for deltakerne via projektor og høytalere. Kort oppsummering av metode vil gis skriftlig til alle. Dette forgår i “klasserommet” ved siden av auditoriet

Printerrommet:

Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
14. oktober 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: