Laster aktiviteter

Analog kveld ved Espen Dahl og Dag Thrane, og Øyvind Dahle – Ukens bilde: Makro

1. april 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

At noen fortsatt bruker analoge kameraer ser vi stadig hos foredragsholderne i klubben. Det gjelder også klubbens egne medlemmer. I fjor var det noen av oss som deltok på OKKs utflukter med film i gamle kameraer. Denne kvelden skal vi vise hvordan det ble og forklare litt om hvordan og hvorfor vi fortsatt holder på med dette.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Makro. Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet må dessverre utgå i dag.

Printerrommet:
Printerrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
1. april 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: