Laster aktiviteter

Arnfinn Johnsen – Ukens bilde: “Natur” (projeksjon)

4. mars 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden kommer  Arnfinn Johnsen til Oslo Kamera Klubb for å holde foredrag. Arnfinn Johnsen er født på Senja i Troms og  har siden 1992 drevet eget portrett- og reklamestudio i Hamar. Han er også utdannet pedagog, og underviser på Hamar Katedralskole. Han fotograferer både landskap og portrett, men er mest kjent for prosjektet «Gullklubben» hvor han portretterer nordmenn med gull i de Olympiske leker. Det er til nå blitt over 100 portretter som er utstilt i Vikingskipet i Hamar og i Norges Olympiske Museum på Lillehammer.

https://www.fotograf-johnsen.no

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Natur. Formatet er projeksjon (NB! endret!). Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

OBS! Husk også innlevering av papirbilder til NM i foto denne kvelden! (Registrering via NSFF)

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Endre størrelser på bildefiler. Megabits og pixel-lengde. v/Leif Egil Olsen.
Print 18.00 – 19.00
Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
4. mars 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: