Laster aktiviteter

Bildediskusjon – Ukens bilde : En smak av sommer

9. september 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Siden vi har innlevering av digitale bilder til NM i foto den 15. september ønsker vi å rette fokus på dette  gjennom en bildediskusjon for at vi alle skal kunne både få og gi råd til utvelgelse av bilder til innleveringen.

Vi deler opp i grupper med en gruppeleder som tar notater. Et gitt antall bilder roterer på gruppene til avmålt tid, og blir kommentert. Etter dette går vi gjennom bildene mens gruppelederne leser opp kommentarene fra gruppene. På denne måten vil de som har levert inn et bilde, få en tilbakemelding på bildet sitt.

Meningen med opplegget er ikke bare å få tilbakemeldinger på egne bilder, men også å lære å kunne gi kommentarer og konstruktiv kritikk. Denne gangen ønsker vi også at flest mulig skal inspireres til å delta i NM i foto i regi av NSFF. Ta med bilder som dere kan tenke dere å levere inn, men som dere gjerne vil ha en tilbakemelding på. Vi oppfordrer medlemmer til å ta med inntil to bilder hver printet på papir.

 

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: En smak av sommer. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:

Instagram for nybegynnere med Janne Myhre Claassen. Her går vi gjennom betydningen av ord og uttrykk som : features, hubs, taggs m.m. Forskjell på åpen/lukket og firmaprofil. Hvorfor og hva skal vi tagge? Vi starter helt fra begynnelsen og ser hvor langt vi kommer. Ha gjerne med bilder på mobilen. Dette foregår i “klasserommet” ved siden av auditoriet.

Printerrommet
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
9. september 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: