Laster aktiviteter

Bildediskusjon – Ukens bilde: Vinter

18. februar 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Siden vi har innlevering av bilder til både NM i foto og OKKs vårkonkurranse nært forestående har vi satt av denne kvelden til bildediskusjon for at vi alle skal kunne både få og gi råd til utvelgelse av bilder.

Vi deler opp i grupper med en gruppeleder som tar notater. Et gitt antall bilder roterer på gruppene til avmålt tid, og blir kommentert. Etter dette går vi gjennom bildene mens gruppelederne leser opp kommentarene fra gruppene. På denne måten vil de som har levert inn et bilde, få en tilbakemelding på bildet sitt.

Meningen med opplegget er ikke bare å få tilbakemeldinger på egne bilder, men også å lære å kunne gi kommentarer og konstruktiv kritikk. Vi oppfordrer medlemmer til å ta med to bilder hver printet på papir.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Vinter. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00-19.00:
“Fargekalibrering av PC” ved vår sponsor: Foto.no

Printerrommet
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
18. februar 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: