Laster aktiviteter

Blueberry Photography Ukens bilde: Skrik

3. oktober 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Programmet med Ole M. Jørgensen må utgå denne kvelden. Han kommer tilbake 24.oktober.Blueberry Photography. Logo

Vi er så heldige å få Blueberry Photography til å fortelle om sin virksomhet denne mandagen. Blueberry ble etablert i 2019 og arrangerer – “med stor entusiasme og lidenskap for fotografi” – kurs, foredrag, workshops, mesterklasser mm. for fotografer, entusiaster og næringslivet. Og for barn. De har en imponerende stall av fotografer i verdensklasse å trekke på både som foredrags-, kursholdere og portfolio-veiledere.

Anne Lise Flavik fra Blueberry Photography vil snakke om prosjektet Meet World Photographers. Dette er et konsept som hjelper deg med din fotografiske utvikling med videoer, workshops og personlig tilbakemeldinger fra fotografer i verdensklasse.

Meet World Photographers er en medlemstjeneste der du kan abonnere på unike videoer fra de beste av de beste, bli med og få rabatter på workshoper og få coaching på dine bilder. Les mer på

Blueberrys nettsted

 

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Skrik. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

 

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Harald. Dette er et ufarlig sted der du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene, som du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
3. oktober 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: