Laster aktiviteter

Brian Olguin – Ukens bilde: Motlys

mars 4 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Foto: Privat

Dokumentarfotograf Brian Cliff Olguin fokuserer sitt fotografiske virke rundt spørsmål om identitet og klasse. Olguin er selv vokst opp på Holmlia med arbeiderklasseforeldre fra Chile og Colombia. Han har vunnet flere priser for arbeidet sitt – blant annet Årets bilde i 2019.

På Fotografiens hus og på Oslo Negativ i 2023 viste han prosjektet Bror, der han inviterer publikum inn i ungdommers hverdag på Holmlia – en hverdag utenfor de store overskriftene.

I tillegg til selvstendige prosjekter og utstillinger, har Brian bidratt som fotograf for ulike frivillige organisasjoner og for ulike nyhetskanaler i Norge og utlandet; publisert i blant annet VG og Klassekampen, svenske Aftonbladet, danske Politiken, NY Times.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse er temaet: Motlys. Juryeres av Brian.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs Ukens bilde, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene som du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00 – 18.45.

Detaljer

Dato:
mars 4
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: