Laster aktiviteter

Bruktmarked utstyr og foredrag av Tone Kråkenes sammen med en Ane Aamodt fra Redd Barna – Ukens bilde: Landskap

30. september 2019 kl 18:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Det har en stund vært et ønske om å komme i gang med et internt bruktmarked i klubben. De fleste av oss har ganske sikkert noe utstyr liggende i skuffer og skap som ikke blir benyttet, men kanskje kan andre få glede av det. Vi har ikke kommet helt fram til formen for hvordan dette skal fungere, men tenkte å starte opp ved å oppfordre alle som har utstyr som de kan tenke seg å kvitte seg med å ta det med på mandag 30. så lager vi til et lite marked hvor man kan selge eller kanskje bytte utstyr. Så snakker vi også videre om hvordan dette bør og skal fungere videre.

I tillegg kommer Tone Kråkenes til å vise bilder fra og fortelle om hvordan hun har jobbet med et prosjekt hun har hatt for Redd Barna i løpet av sommeren.
Ane Aamodt fra Redd Barna vil også være med og fortelle om hva de ønsker å oppnå med prosjektet.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Landskap.  Formatet er papir.

Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Utgår (bruktmarked starter kl.18.00)

Printerrommet:
Printerrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
30. september 2019
Tid
18:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags:

Sted

Oslo Kamera Klubb
Hans Nilsen Hauges gate 44 B
Oslo, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside