Laster aktiviteter

Dag Spant – Ukens bilde: Gate

12. mars 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kvelden gjestefotograf er Dag Spant. Det er først og fremst mennesker som fascinerer Spant, da særlig i form av gatefotografi. Han har arrangert en rekke workshops hvor han veileder gryende gatefotografer i hvordan å overvinne de mentale hindrene man må forbi for å tørre å ta bilder av andre. Målet er å fjerne noen av de stolpene som står i veien som gjør at du ikke tør eller ikke klarer å tenke i et visuelt språk og fortelle gode historier. Ved siden av utstyrsfokuset, som han ikke liker, er det særlig ett ord som irriterer Spant: “Blinkskudd”. “Skudd dreper,” påpeker han i et intervju med Tek.no. “Blinkskudd oppfatter jeg som en desperat jakt etter å finne noe som kan se litt kult ut. Hadde du flaks eller hadde du ikke flaks.” Istedenfor oppmuntrer Spant gryende fotografer til å være mindre opptatt av flaks og heller tenke litt i forkant av fotograferingen.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Gate». Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

På fotoverkstedet denne kvelden vil Leif Egil Olsen vise hvordan vi lager “ett bilde” bestående av flere ved hjelp av Lightroom. Så dersom du lurer på hvordan løse Ukens bilde oppgaver hvor det f.eks. står “Kropp – 3 bilder”, så er dette kvelden for deg!

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
12. mars 2018
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for aktivitet: