Laster aktiviteter

Erlend Berge – Ukens bilde: Adskilt

11. februar 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden kommer Erlend Berge til oss. Erlend er en prisbelønnet fotojournalist og jobber i Vårt Land. Han har markerte seg som en dyktig portrettfotograf samt dokumentarfotograf som går i dybden med sine prosjekt. Som i bokprosjektet: “Sjå, eg kjem snart – Bilder frå Bedehusland”, hvor han leide seg bobil og sporet opp 250 bedehus utover landet, en kulturskatt som er i ferd med å bli borte. Fotodokumentaren vant førsteprisen i åpen klasse i den prestisjetunge konkurransen Årets bilde, samt et bilde fra boka ble antatt på høstutstillingen.

Bedehusland: https://www.bedehusland.no/

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Adskilt. Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 19.00:
“Hvordan lage dip- og triptykon.”
v/Janne Myhre Claassen og Leif Egil Olsen.

Printerrommet
Printerrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
11. februar 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: