Laster aktiviteter

Espen Rasmussen

9. oktober 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf er Espen Rasmussen. Han har vunnet en rekke nasjonale- og internasjonale priser i klassen nyhetsreportasje/dokumentar. I 2016 fikk Rasmussen 2. plassen i kategorien «Årets fotograf» i den prestisjefylte konkurransen Picture of the year international, med bildereportasjer fra ebolaepidemien i Afrika og flyktningkrisen i Europa.

I 2015 vant han flere priser under Pressefotografenes Klubbs årlige hedring av egne fotografer. Dette sa juryen om bildet av de to syriske mennene i gul varmefolie som står og skuer utover havet, og som ble kåret til Årets bilde:    

«Årets bilde har noe ikonisk over seg. Det er en stillferdig fortelling med voldsom kraft, og favner den viktigste og største begivenheten i Europa på lang tid. Vi vil alle huske gummi- båtene som kom i land i 2015.»

Mange av Espen Rasmussens bilder får denne ikoniske statusen – som få andre fotojournalister kobler han nyhetsverdi sammen med estetiske kvaliteter som gjør at bildene hans blir stående.  

Til daglig jobber Espen Rasmussen som bildesjef i Vg.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Gate» og formatet papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

UTGÅR! DET TIDLIGERE ANNONSERTE PRINT-KURSET MED TERJE ANGELTVEIT MÅ DESSVERRE UTGÅ. Ellers blir det et opphold fram til 20/11 på Christer L. Bell`s kurs i bruk av Photoshop.

Print 18.00 – 19.00

Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
9. oktober 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: