Laster aktiviteter

Fersk fotobok! – Ukens bilde: Fritt motiv, serie tre bilder

11. september 2023 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ferskere blir det ikke! I forbindelse med Fotobokfestival Oslo 2023 lanserte Stig Marlon Weston fotoboka More Somehow onsdag 6. september og mandag 11. kommer han til oss for å fortelle om hvordan den har blitt til. En fortelling om samarbeid og dobbelteksponeringer gjennom fem år.

Bak prosjektet står Stig Marlon og den amerikanske fotografen Meggan Gould (US). De har laget bilder sammen fysisk, men på avstand. Målet har vært å jobbe seg vekk fra det personlige blikket i fotografiet og heller fokusere på hva som overlapper og henger sammen mellom to forskjellige blikk. Over flere år har de laget felles dobbelteksponeringer ved å fotografere på samme film som de har sendt i posten mellom seg. Bildene deres overlapper og glir over i hverandre uten å kunne skilles og begges bidrag teller like mye.

Hjemmeside Weston: weston.no.
Hjemmeside Gould: meggangould.net.

Boka er gitt ut av fotobokforlaget Heavy Books. Christian Tunge som startet det kunstnerdrevne forlaget og som forøvrig også driver Galleri Melk, har halvveis takket Ja til en invitasjon til å komme til oss i OKK. Men det blir neste år i så fall.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Fritt motiv, serie på tre bilder. Juryeres av Stig Marlon Weston.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Harald. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag, kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
11. september 2023
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: