Laster aktiviteter

Første klubbkveld, vi ser på bilder fra mandagsutfluktene. Innlevering bilder NM, Ukens bilde: UTGÅR

2. september 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

På den første klubbkvelden etter ferien, så ser vi på bilder fra mandagsutfluktene i sommer. Informasjon om hvor du skal laste opp bildene samt hvor mange du kan sende inn, finner du på hjemmesiden, på OKK social eller i nyhetsbrev fra klubben.  Mer info kommer senere.

Ukens bilde utgår denne kvelden.

Skal du levere papirbilder til NM, må du ta de med deg eller skrive dem ut denne kvelden.  Dette mandagsmøtet (2.9.) er siste frist for innlevering av papirbilder til NM.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:

Bildevurdering med Harald Opheim. Ta med et utvalg av dine bilder på minnepenn eller papir.  Vi har en fotografisk samtale om hva vi ser. Dette er helt ufarlig og forhåpentlig nyttig, ikke bare for fotografen men for alle som er med. Dette foregår i “klasserommet” ved siden av auditoriet.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

 

Detaljer

Dato:
2. september 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: