Laster aktiviteter

Første klubbkveld, vi ser på bilder fra mandagsutfluktene. Innlevering bilder NM, Ukens bilde: “Farger”

3. september 2018 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

På den første klubbkvelden etter ferien, så ser vi på bilder fra mandagsutfluktene i sommer. Informasjon om hvor du skal laste opp bildene samt hvor mange du kan sende inn, finner du på hjemmesiden, OKK social og som nyhetsbrev på e-post.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Farger». Med det tenkes på at farger skal være det bærende element i bilde: det kan være alt fra et bilde mettet med farger til den ene lille fargekladden som “gjør et bilde”. Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Skal du levere papirbilder til NM, må du ta de med deg eller skrive dem ut denne kvelden.  Dette mandagsmøtet (3.9.) er siste frist for innlevering av papirbilder til NM.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Siden det er innlevering til NM foto, blir det ikke noen teknisk kveld.

Detaljer

Dato:
3. september 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: