Laster aktiviteter

Fotomøte 12. september med Siri Dannevig

12. september 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mandag 12. september får vi besøk av Siri Dannevig. Hun presenterer “BOTH SIDES NOW. Fra idé til bilde. Siri Dannevig presenterer egne fotografier.”

“Both sides up” ble stilt ut på Galleri Albin Upp høsten 2015, og vi kan glede oss til å bli kjent med Siri Dannevigs spesielle bildeuttrykk.

Vi starter kl.19.00.
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: STILLEBEN og formatet PROJEKSJON. (Stilleben?)  Lever bildet ditt via innsendingsprosedyren på hjemmesiden vår. Medlemmer i OKK kan delta med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Her kan du lese reglene og levere bilder.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap For Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
12. september 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags:
, ,

Arrangør

Oslo Kamera Klubb