Laster aktiviteter

Fotomøte 21. november: Espen Tveit

21. november 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens fotograf og foredragsholder er Espen Tveit. Han tilhørte kretsen rundt Forbundet Frie Fotografer som fornyet kunstnerisk fotografi på slutten av 1970-tallet. Allerede i 1980 hadde han sin første separatutstilling på Preus fotogalleri. Tveit har ifølge wikipedia fire bokutgivelser bak seg. Som nok må oppdateres, for ifølge SMS fra fotografen, har han i høst arbeidet med ikke mindre enn to utstillinger og en bokutgivelse. Fra de senere år, er Tveit mest kjent for sine serier om fotballbaner i forfall samt Svev: et prosjekt om nedlagte hoppbakker. Espen Tveit har kalt kvelden foredrag: “Min vei” – hvordan en fotograf kan finne sin vei inn i fotoverden.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Stein» og formatet projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18–19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

 

 

Detaljer

Dato:
21. november 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: