Laster aktiviteter

Ingrid Eggen

24. april 2017 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne dagen får vi besøk av kunstfotograf Ingrid Eggen. Ingrid sier om seg selv: “I mine kunstneriske prosjekter benytter jeg en performativ metode i undersøkelser av intime bevegelser, gester og handlinger av menneskekroppen, samt i objekter som omgir oss og i naturen. Gjennom forskyvning av ”naturlige” former og bevegelser i kropp, natur eller objekter, søker jeg å skape små visuelle brudd med vår oppfattelse av virkelighet og tilpasningen man gjør bevisst eller ubevisst til de sosiale normer og strukturer vi mennesker forholder oss til. Jeg jobber konseptuelt med menneskekroppen, dens funksjoner og dysfunksjoner i forhold til kommunikasjon, representasjon, kontroll og bevissthet. Et gjennomgående tema er undersøkelser av mening og funksjon, selvpåførte restriksjoner og misforhold mellom indre og ytre realiteter.”

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Ensom» og formatet print.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
24. april 2017
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: