Laster aktiviteter

Fotomøte 3. oktober: Ann Christine Eek

3. oktober 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

– “Det skal uansett handle om lys,” svarer Ann Christine Eek på forespørsel om hva hun har tenkt å vise oss denne kvelden. Som en av landets mest markante fotografer siden 70-talllet, har hun en stor og mangfoldig portefølje å vise til. Fra reportasjebilder på 70-tallet (“Arbeta – inte slita ut sig”, om kvinners dobbeltarbeidende hverdagsliv); til naturbilder (bildeserien: “Min barndoms landskap”); stilleben- og interiørbilder, samt et bokprosjekt med bilder fra Kosovo og Albania som hun i dag arbeider med.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Pynt” og formatet print.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

OKK-95_RGB

Detaljer

Dato:
3. oktober 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags:
, ,