Laster aktiviteter

Sebastian Dahl

30. januar 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens foredragsholder er Sebastian Dahl. Han ble presentert i siste nummer av Fotografi dSkjermbilde 2017-01-26 kl. 21.00.07er han hadde en av de ti vinnerportfolioene: «Beirut Hippodrome» er en dokumentar fra travbanen i Beirut. Hjemmesiden hans viser at han jobber mye med dokumentar – fra Beirut til Nøsen Flyktningesenter. https://sebastiandahl.com

Denne kvelden bli den første i en serie med “teknisk kveld” arrangement. Og vi begynner med en leksjon i bruk av blits med stativ og paraply med fotograf Eivind Nilsen. Han vil rigge til utstyr i møtesalen med modell og et kamera koblet direkte opp på skjerm for å vise hvordan lyset fra blits/paraplyer fungerer i sanntid. Vi begynner leksjonen kl. 17.30. (Billedkritikken går som vanlig kl. 18.00).

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «serie» og formatet projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil en serie bestående av tre bilder. Bildene må kunne vises digitalt som ett bilde, dvs de må være montert sammen i en fil. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
30. januar 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: