Laster aktiviteter

Fotomøte 5. september med Tine Poppe

5. september 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Velkommen til høstens første innekveld i Oslo Kamera Klubb.

Mandag 5. september kommer Tine Poppe for å vise sine prosjekter og snakke om det å jobbe med serier.
Vi starter kl.19.00. Tine Poppe er freelance fotograf og visuell historieforteller. Tine bor i Oslo. Hennes arbeider har vunnet flere internasjonale priser. Hun har deltatt i Sony World Photography Awards utstilling, International Photography Awards IPA, best in Show utstilling og Lucie Awards utstilling på Climate Change Summit COP 21 i Paris. Tines personlige prosjekter spenner fra temaer som flyktningekrise, narkotikamisbruk, rasisme og klimaendringer til natur. Tine er Olympus-ambassadør i Norge.
Se mer på www.tinepoppe.no
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: SERIE og formatet PROJEKSJON (en serie på 3 bilder hvor motivene plasseres  samlet på én bildeflate slik du selv selv ønsker). Lever denne bildefilen (som inneholder alle tre motiver) via innsendingsprosedyren på hjemmesiden vår. Medlemmer i OKK kan delta med inntil én serie. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Man kan lage et bilde med 3 bilder direkte fra Lightroom. Her er en video som viser dette.

Her kan du lese reglene og levere bilder: https://oslokameraklubb.no/vedtekter/om-ukens-bilde/

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap For Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

 

Detaljer

Dato:
5. september 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: