Laster aktiviteter

Årsmøte kl. 1800. Fotomøte med Are Carlsen kl. 1900.

29. februar 2016 kl 18:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

 

Are CarlsenÅrsmøtet starter klokken 1800. Har du betalt kontingenten, har du også stemmerett på møtet. Har du ikke fått årsmøtedokumentene, kan du bestille dem her: info@oslokameraklubb.no

Are Carlsen kommer klokken 1900 – autodidakt fotograf som jobber mest innenfor fagfeltet arkitektur – bygg, interiør, byliv og urbanisme. Portretter innimellom. Leverer hovedsaklig til redaksjoner og forlag; illustrasjoner til artikler, bøker, arkitektkontorers hjemmesider og til presse – norske som internasjonale.

De siste ti årene har han engasjert seg mye i ett omfattende dokumentasjonsprosjekt i samarbeid med sin skrivende far (forfatter og journalist) med base i New York. Dette har resultert i diverse artikler og i dokumentarfilmen ”Hunting for Hecla” (40 min), og det arbeides nå med en bok om New York City.

Ved siden av det rent kommersielle og det redaksjonelle, er han levende opptatt av det mystiske og det surrealistiske i fotografiet. “Jeg prøver stadig å gå bak det umiddelbare, realistiske og dokumentariske, for å søke etter det subtile og det surrealistiske.”

 

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Diagonal og formatet papir.
Medlemmer i OKK kan delta med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet og Bildekritikk utgår denne kvelden på grunn av årsmøtet klokken 1800.

Detaljer

Dato:
29. februar 2016
Tid
18:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:

Arrangør

Oslo Kamera Klubb

Sted

Oslo Kamera Klubb
Hans Nilsen Hauges gate 44 B
Oslo, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside