Laster aktiviteter

Fotomøte: Eli Reinholdtsen (+bildekritikk NORDphotography kl18)

25. januar 2016 kl 19:00 - 20:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

aktivitet navigasjon

Eli har vært medlem av okk siden 2008. Hun trives best med kameraet på gata hvor hun fotograferer folk og situasjoner hun møter hjemme eller på reise. I 2010 ga hun ut en e-bok i foto kalt “Chasing Reflections”. Hun ble kåret til Årets Fotograf av bladet Fotografi i 2010, og fikk en 3. Plass i 2014. Eli har et lekent blikk og fanger ofte situasjoner som kaller på smilet. Vi gleder oss til å få henne på scenen igjen. Hun vil i kveldens presentasjon fokusere på reise- og gatebilder.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Balanse” og formatet projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 18-19
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF(Nasjonalt Selskap For Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl 18 – 19
Vi får besøk av Elisabeth N Aanes fra NORDphotography denne mandagen. Vi gjentar opplegget fra forrige gang hun var på besøk, og oppfordrer medlemmer til å ta med seg noen av sine bilder (en serie eller portefolie) for gjennomgang med henne. Elisabeth jobber med kursing og bildekritikk på SAGA Workshop Senter (NORDphotography), og dette er en veldig god anledning til å få en tilbakemelding på noen av bildene dine.  Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet. Vi kommer nok til å være i auditoriet denne mandagen.

Detaljer

Dato:
25. januar 2016
Tid
19:00 - 20:00
Kategori for aktivitet:

Arrangør

Oslo Kamera Klubb

Sted

Oslo Kamera Klubb
Hans Nilsen Hauges gate 44 B
Oslo, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside