Laster aktiviteter

Fotomøte: CYAN studio

18. april 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

CYAN_static1.squarespace.com

 

De tre sjefene på CYAN studio i Oslo kommer til klubben for å spre fotoglede og informasjon. Det er Stig Marlon WestonStig Jensen og Stian Seim Evensen.

De vil hver gi en kortkort presentasjon seg selv og med litt bilder fra et utvalgt prosjekt. Så blir det litt bildevisning og forklaring av hva de gjør på CYAN studio og hvordan stedet kan brukes av OKKs medlemmer som enten publikum eller leietakere.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Gjennomsiktig og formatet papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 18-19
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Nasjonalt Selskap For Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl 18 – 19
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
18. april 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:

Arrangør

Oslo Kamera Klubb

Sted

Oslo Kamera Klubb
Hans Nilsen Hauges gate 44 B
Oslo, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside