Laster aktiviteter

Fotomøte: Salvador Calaf

7. mars 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Opprinnelig fra Barcelona, Salvador Calaf er en internasjonalt publisert fotograf med base i Oslo i over 10 år. Han studerte ved Institut d´Estudis Fotográfics de Catalunya (IEFC).
Med erfaring fra reklamebransjen og bokdesign  i 25 år viser hans arbeid et variert utvalg av bilder som karakteriseres av en gjennomtenkt komposisjon, muligens som en konsekvens av hans erfaring som grafisk designer innenfor reklame, bok -og magasindesign. Hans fotografiske verk strekker seg fra det dokumentariske fotografiet til portretter av arbeidere fra unike steder i verden, eksotiske byer og enklaver, både urbane og i naturen.
Hans arbeid inkluderer også Fine Art Prints, studiofotografi og som nevnt,  bok- og platecoverdesign.
Salvador Calaf jobber til daglig i hans studio i CYAN-kollektivet i Oslo.
NB! Foredraget er på engelsk.

 

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Pynt og formatet projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 18 –19
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Nasjonalt Selskap For Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl 18 – 19
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
7. mars 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:

Arrangør

Oslo Kamera Klubb

Sted

Oslo Kamera Klubb
Hans Nilsen Hauges gate 44 B
Oslo, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside