Laster aktiviteter

Nina Staff – Ukens bilde: Eksteriør, Fotoverksted: Bildekritikk

5. mars 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NB!  INNLEVERINGSFRIST  FOR  PAPIRBILDER  TIL  NM  I  FOTO.

Denne kvelden kommer Nina Staff på besøk. Nina har de siste 27 årene jobbet i IT-bransjen, som ansvarlig for kommunikasjon og sikkerhet i VPS. Hun har imidlertid alltid vært opptatt av fotografi og har se siste 10 årene utdannet seg innen foto, først med Morten Krogvolds 3-trinns utdanning og deretter Bilder Nordic i 2008 – 2009 , en ettårig utdanning som digital fotograf. Hun har deltatt på en rekke workshops i fotografi. Nina har også undervist på Høyskolen i Oslo i foto i et 6-ukers engasjement høsten 2010.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Eksteriør». Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden blir det bildekritikk på fotoverkstedet. Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
5. mars 2018
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for aktivitet: