Laster aktiviteter

Hanne Holm Johnsen – Ukens bilde: Skygger

4. februar 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden komme seniorkurator ved Preus Museum Hanne Holm Johnsen til oss. Hanne har jobbet i et årrekke ved museet og vil i kveld snakke om Elisabeth Meyer, OKK medlem og kjent for sine reportasjereiser  til Iran og India på 20- og 30-tallet. Hanne vil også vise oss smakebiter fra utstillingen «Krigstid» som ikke bare viser noen av Elisabeth Meyers fotografier fra perioden 1935-50, men også flere andre kvinnelige fotografer i hennes samtid.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Skygger. Formatet er papir.

Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 19.00:
Bildevurdering
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse i timen før møtet.
Printerrommet
Printerrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
4. februar 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: